Over ons

Zeeland Subsidies is een jong bureau dat actief is op het gebied van subsidieaanvragen voor het bedrijfsleven. Zeeland Subsidies richt zich met name op het MKB en heeft veel kennis in de metaal-, landbouw-, zorg-, elektro- en automotivebranche.

Graag komen we vrijblijvend met u in gesprek om de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en uw branche in kaart te brengen. We bespreken dan de bestaande en toekomstige regelingen. Vervolgens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en in samenspraak met u de subsidieaanvraag opgesteld en tijdig ingediend. Ook in het administratieve – en bewijsvoeringsproces rondom subsidieregelingen zijn wij het aanspreekpunt voor uw bedrijf.

Naast het onderzoek naar de haalbaarheid en het aanvragen van de subsidie, begeleidt Zeeland Subsidies ook bij de desbetreffende investering(en). Na een succesvolle subsidieaanvraag ondersteunt Zeeland Subsidies u zo goed mogelijk.

Wanneer het aanvraagproces voor subsidies onbekend is, kan dat leiden tot veel ergernis, tijdverlies en gemiste kansen. Zeeland Subsidies wil dit graag, samen met u, voorkomen!